Livrarea

Livrarea se va realiza prin FanCourier in 3-5 zile de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale.

Costul este de 12 lei pentru Bucuresti si 18 lei pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid (coletele sub 1 kg). Pentru alte localitati se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Clientii care vor avea cheltuilei suplimentare pentru kilometri exteriori vor fi sunati pentru confirmare inainte de expedierea comnzii. 

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 100 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid.

Comenzile efectuate vineri se livreaza saptamana urmatoare. Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei. Livrarea se face intre orele 9 - 17. Daca in acest interval orar nu esti acasa, te rugam sa indici ca adresa de livrare adresa de la birou pentru a nu cauza intarzieri in livrare. 

ProVideo isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Important

Clientii care au istoric al comenzilor si livrari fara incidente pot plati la livrare.

In situatia in care doua comenzi nu sunt preluate de la curier, urmatoarele comenzi vor fi achitate in AVANS, DOAR prin transfer bancar.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

 In ciuda eforturilor noastre, unele produse pot avea pe site preturi neactualizate, stabilite in mod eronat de catre aplicatia informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii ProVideo.

ProVideo isi rezerva dreptul sa modifice preturile si specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

ProVideo.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ProVideo fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ProVideo.ro de la acest client.