LICENTA DIFUZARE FILME

https://i.ibb.co/h27HzvF/1.png

Raspandirea rapida a pandemiei de COVID-19 lumea intreaga a avut un impact major, afectand toate sectoarele artistice. Cinematografele s-au inchis, iar festivalurile de film ori s-au amanat, ori s-au anulat. Multe blockbustere programate pentru lansare in perioada martie-noiembrie 2020 au pierdut cursa, dupa ce industria a pus o frana brusca, si au ramas in expectativa.

Chiar daca cinematografele raman inchise pentru o perioada nedefinita, trebuie sa ne reinventam pentru a respecta recomandarile autoritatilor si a mentine distantarea sociala. Pentru o vreme, evenimentele vor functiona diferit de algoritmul obisnuit, iar natura capata o importanta extraordinara pentru socializarea responsabila.

Ne-am mutat de pe o canapea pe alta, sau chiar am organizat un cinematograf acasa - dar avem nevoie de evadare si de divertisment.

Marele ecran ne fascineaza, ne starneste inca imaginatia si incantarea. In plus, experienta cinematografica este si o incurajare a activitatilor sociale si culturale.

De ce nu am combina-o cu o iesire in aer liber, in parc, la picnic, la plaja sau la o terasa, la teatrele de vara, in gradinile publice sau… la un cinema drive-in?

Cinema drive-in

Poti avea parte de o experienta inedita, alaturi de cei dragi, in cele mai sigure conditii oferite chiar de masina ta, cu o interactiune umana minima. Filmele sunt proiectate pe un ecran de mari dimensiuni, iar sunetul, transmis pe o frecventa pe care spectatorii o vor receptiona in propriul sistem audio al masinii, tocmai pentru ca participantii sa se bucure de o experienta completa, la cel mai inalt nivel.

https://i.ibb.co/KspzbkG/rsz-2.png

Pentru vizionarea filmelor in afara domiciliului este necesara o autorizatie legala (licenta), in vederea evitarii incalcarii drepturilor de autor. Pentru difuzarea oricarui film in alte locuri decat cele destinate, proprietarii trebuie sa achizitioneze o astfel de licenta.

Pro Video isi propune nu doar sa informeze asupra pasilor de parcurs pentru obtinerea si exploatarea Licentei de Difuzare Publica, dar sa si atraga atentia cu privire la conditiile legale de difuzare a filmelor in spatii publice, altele decat cinematografele.

Pro Video va pune la dispozitie Licenta video de difuzare publica pentru cele mai recente filme lansate de noi in format DVD sau Blu-Ray, dar si pentru pelicule clasice, documentare sau animatii. Colectia noastra cuprinde peste 9000 de titluri, care pot crea ambianta perfecta pentru seri tematice, intalniri speciale pentru copii, evenimente organizate de institutii culturale, sau orice alta ocazie care include vizionarea unui film.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0757037926 sau pe email contact@provideo.ro ; catalina.moisan@provideo.ro

https://i.ibb.co/CJbG53S/nati.png