CampaniaLG

NEGRUL PERFECT SURPRINDE PROFUNZIMEA DETALIILOR SERIALULUI TAU PREFERAT

Tehnologia OLED

Culori perfecte pentru o experienta de vizionare cinematografica

Noua gama de televizoare LG OLED 4K ofera o experienta de vizionare de neegalat, cu mai mult realism si precizie. 4K Cinema HDR de la LG pastreaza viziunea producatorilor de film, deoarece suporta majoritatea formatelor HDR. Lasa-te invaluit de imaginile cinematografice oferite de principalele formate HDR, printre care Advanced HDR de la Technicolor si HDR10 Pro. Televizoarele LG OLED afiseaza culori vibrante si umbre detaliate, chiar si atunci cand obiecte luminoase se afla langa spatii intunecate. Aceasta abilitate permite ca imaginile sa fie afisate atat cu un negru perfect, cat si in culori vibrante.

 

TEHNOLOGIA nANOCELL

Nano culorile asigura o experienta vizuala superba multumita tehnologiei NanoCell care imbunatateste puritatea culorilor, folosind nanoparticule de aprox. 1nm. Nuanta mai intensa de negru confera profunzime tuturor culorilor. Bucura-te de o calitate de exceptie a imaginilor create prin culorile impresionante ale NanoCell TV.

Cu LG Nano Cell TV, culorile sunt precise din orice unghi ai privi. Oriunde ai fi asezat, televizorul NanoCell mentine acuratetea culorilor, chiar si atunci cand privesti din lateral si asigura faptul ca toti privitorii se bucura de imagini cu aspect realist.


 

Ai urmarit cu sufletul la gura finalul ultimului sezon? Si totusi crezi ca ai putea sa revezi inca o data si inca o data toate episoadele serialului tau preferat. Alege negrul perfect si sunetul clar al televizoarelor LG.

 

Trimite raspunsul corect in perioada 20 mai - 23 iunie 2019, la urmatoarele intrebari despre film si despre tehnologia LG pe adresa de email (CLICK) si ai sansa sa castigi unul dintre cele doua PACHETE URZEALA TRONURILOR: SEZOANELE 1-7 in format DVD.

 

1. Design-ul Picture-on-Glass al televizoarelor LG  dispune de panouri OLED 4K ultra-subtiri de doar :

a) 2,57 mm 

b) 3,74 mm

c) 1,97 mm

 

2. Spre deosebire de televizoarele conventionale, care pot distorsiona culorile cand privesti din anumite unghiuri,  televizorul LG NanoCell pastreaza precizia culorilor:

a) Pentru toate unghiurile de vizualizare

b) Doar  cand privesti lateral

c) Doar cand privesti frontal

 

3. Cum se numeste sabia Aryei?

a) Acul 

b) Sabia de foc

c) Sabia de gheata

 

4. Care este numele real al personajului poreclit Muntele?

a) Gregor Clegane 

b) Sandor Clegane

c) Oberyn Martell

 

5. Cine a descoperit in primul episod secretul reginei Cersei?

a) Bran Stark 

b) Arya Stark

c) Jamie Lanister

 

6. Cui ii apartine replica:  Nu stii nimic, Jon Snow

a) Ygritte 

b) Cersei Lannister

c) Arya Stark