In cazul in care intalniti dificultati in utilizarea siteului sau la cumpararea produselor, va rugam apelati numerele: 031/8256049, 0720.870.731.
Program
Luni - Vineri
10:00 – 18:00.
Info Line

The Whistleblower


Martor si acuzator

Regie: Larysa Kondracki

Actori: Rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, Nikolaj Lie Kaas, William Hope, Rayisa Kondracki

Gen: Drama

Anul: 2010

AP12

Subtitrare: romana

Durata: 112 min

Nota: 5/5 (13 voturi)

Pret: 51,90RON

Stoc: Disponibil

 
 Sinopsis Martor si acuzator / The Whistleblower:

Drama Martor si acuzator/ The Whistleblower e bazata pe experienta traita de Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o politista din Nebraska care s-a inrolat in trupele de mentinere a pacii plecate in Bosnia de dupa razboiul civil. Femeia era divortata si avea trei copii de crescut si a decis sa se alature ONU in Bosnia pentru a avea o sansa la o viata mai buna.

Ajunsa in tara ce isi revenea de pe urma conflictelor, politista a descoperit retele de prostitutie pe care a inceput sa le urmareasca, insa toate indiciile aratau faptul ca aceia care le conduc sunt colegii ei de serviciu. Bordelurile erau mascate in cafenele, iar barurile si hotelurile au rasarit peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, in jurul bazei militare. in cele din urma, Bolkovac (Rachel Weisz) a plecat din Organizatia Natiunilor Unite pentru a musamaliza un scandal sexual.

 

Detalii DVD

Format: 16:9

Sunet: Dolby Digital 5.1

Provideo.ro va recomanda:

Animatrix

Animatrix

Adio, detectivule!

Adio, detectivule!

In bratele unui strain

In bratele unui strain

Oameni obisnuiti

Oameni obisnuiti

Comentariile utilizatorilor

ULTIMELE PRODUSE VIZITATE
Martor si acuzator